trešdiena, 2013. gada 20. novembris

Ne tikai ēst veselīgi

Uzsākot „21 dienas” eksperimentu, man (Laumai) jau bija skaidrs, kādus ieradumus vajadzētu pamainīt savā uzturā un ēšanas paradumos. Tomēr, līdz ar šīm izmaiņām, nevilšus pievienojās arī citas...

Vispārēja dzīvesprieka uzturēšanai (īpaši šajā drēgnajā un tumšajā laikā) palīdz arī citas, ne mazāk veselīgas lietas. Tā, piemēram, sākoties mūsu kampaņai, uzsāku arī deju nodarbības (nejauša sakritība). Kas var būt labāks par regulāru kaulu izlocīšanu uz deju grīdas! Galvenais, ka izvēlies to, kas sagādā prieku, tādēļ izbaudi procesu un uzņem kaudzi enerģijas!

100copies SOLD OUT Design #3 - Sky Way #100copies #bicycleart #poster #print #bikeart #fixie #fixedgear #minimal #graphic #limitededition #velo #art #singlespeed #bike #bicycle #cycling #illustration #cycle #roadbike #screenprint #singapore #fixiegram #beautiful #artoftheday #artsy #blue


Nemainīgi - vēl joprojām, rītos, kad nelīst, ceļu uz darbu pavadu sava bērīša – velosipēda mugurā. Manuprāt, nav labāka veida kā sākt savu rītu (ja gājēji nav samiegojušies un ievēro veloceliņus). Te gan arī jāpiebilst, ka pie vainas Rīgas satiksmes „lieliskais” transports, kuru izmantoju tikai īpaši retos gadījumos.













Esmu sākusi vairāk lasīt. Laiks aiz loga tā vien mudina iedegt sveci, ieritināties siltā segā un dzert kakao, kam, līdzīgi kā ķirsītis uz tortes gabala, ir laba grāmata! Šoreiz iedvesmoja mācību kurss „Cinematic Voyage”, kur kā reize bija jāanalizē jaunākā „Džeinas Eiras” filma.


Mazas lietas un labas domas!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru